Filipijnen, reizen naar het paradijs

Pak je koffers maar, bij het bekijken van deze video wil je direct weg! Zet deze bestemming, een vakantie naar de Filipijnen maar op je ToDo lijst, reizen naar het paradijs. Waarom? Bekijk deze video voor een mooie reis impressie van dit prachtige eiland in Azië.

Filipijnen, reizen naar het paradijs!

De Filipijnen is een eilanden groep die bestaat uit meer dan 7000 eilanden in Zuid-Oost Azië en de hoofdstad is Manilla. Manilla ligt op de noordelijke eilanden groep Luzon. Daarnaast heb je ook nog Mindanao en de Visaya’s. Op deze laatste vind je de meest waanzinnige stranden, waar reizen door het paradijs werkelijkheid wordt. Geniet en bekijk onderstaande video en je weet direct waar je jouw volgende vakantie naar toe wilt plannen.

Filipijnen vakantie

Een vakantie naar de Filipijnen is nou niet het eerste waar je misschien aan denkt, maar het is een vakantie bestemming die niet mag ontbreken aan jouw bucketlist. Hagelwitte stranden en een blauwe zee, waar wacht je nog op? Foto’s die tot de verbeelding spreken, kortom een prachtig land voor een rondreis of strandvakantie.
Wist je dat het populaire televisie programma Exeditie Robinson er is opgenomen?
paradijs filipijnen veilig

Maar er is meer te ontdekken. Zo vindt je er rijstvelden, verlaten dorpen, bergen en rivieren, ongerepte jungle en een hoop geschiedenis. Reizen naar het paradijs kan echt, en daar kom je achter als je van deze eilandengroep in Azië je volgende vakantiebestemming maakt

Filipijnen veilig?

Deze eilandengroep zijn wel eens negatief in het nieuws geweest en misschien vraagt u zich af of het veilig is om daar naar toe te reizen. Er zijn gebieden waar je beter niet kunt komen maar dat heb je ook al als je hier naar Amsterdam gaat. Voor een aktueel overzicht over de situatie en veiligheid in de Filipijnen, kijk op de website van de Rijksoverheid.