Noorwegen op zijn mooist!

Noorwegen! Misschien wel het mooiste land van Europa, met zijn prachtige natuur en diversiteit aan landschap. Met de magische fjorden en bergen tot bijna 2 kilometer hoogte. Het noorderlicht, de sneeuw en de uitgestrektheid van het land. Duizend en een redenen waarom je minstens een keer naar Noorwegen moet gaan. Maar beelden zeggen vaak meer dan woorden en daarom hebben enkele video’s over Noorwegen voor je verzameld. Geniet en maak alvast plannen voor je volgende (mini) vakantie!

De mooiste filmpjes over Noorwegen

Beelden zeggen meer dan woorden, dat geldt zeker voor dit ruige land met zijn overweldigende natuur. Niet voor niets een van de favoriete vakantielanden van de Nederlander. Waarom? Je ziet het allemaal in deze filmbeelden.

De 10 plaatsen die je moét zien!

Als je onderstaande video bekijkt dan krijg je zin om in je auto te stappen en naar het noorden te rijden. Wat een prachtige beelden en natuur, Noorwegen een van die bestemmingen die je op je bucketlist moet zetten. Waarom? Kijk en geniet!

Nog meer inspiratie nodig? Dé travel guide to Noorwegen!

Oké, dus je wilt naar Noorwegen op vakantie en je hebt nog wat inspiratie nodig, welke bestemmingen je zeker moet bekijken? Dan moet je deze video over Noorwegen bekijken. Met onze favoriete must-see items over hoe mooi het land is qua natuur en voor de liefhebbers van outdoor activiteiten.