Rond de wereld reizen in 1 jaar!

Wie droomt daar nu niet van? Een jaar vrij nemen en een wereldreis maken! Rond de wereld reizen in 1 jaar tijd! Geweldige ervaring en daar is wel lef voor nodig. En natuurlijk geld. Veel geld, of valt het wel mee? Je kan natuurlijk onderweg af en toe werken en luxe hotels sla je over. Ik hoor je denken en vliegtickets dan? Ook dat is te overzien, want heb je wel eens gehoord van een Rond de Wereld Ticket?

Rond de wereld reizen in 1 jaar

Een Australisch stel heeft het gedaan, rond de wereld reizen. Grand Canyon, Noorderlicht, Las Vegas, Alaska, Parijs, Kaapstad en nog veel meer. En ze hebben er een video van gemaakt die je moet zien! Maar een waarschuwing is op zijn plaats. Als je gaat kijken dan zet je dit idee op jouw bucketlist erbij. Meer weten over een rond de wereld ticket?

Tip! Als je zo’n wereldreis gaat maken dan wil je ook graag overal ter wereld internet hebben. Kijk hier als je goedkoop internet op je mobiel wilt buiten Europa!

Rond de wereld ticket, hoe zit dat?

Wil je rond de wereld reizen dan is een rond de wereld ticket een goede optie om met beperkte kosten alle continenten af te reizen. Je kan gebruik maken van een open wereldticket. Met een open wereld ticket zit je niet vast aan reisdata of bestemmingen, je bent vrij om te kiezen hoe je jouw wereldreis gaat indelen! Zo kan je het aantal stops kiezen en helemaal zelf indelen. Tot wel 15 tussenstops kan je plannen. En je hoeft natuurlijk niet alles met het vliegtuig te doen. Ben je eenmaal op het continent waar je wilt zijn dan kan je met het openbaar vervoer, of gewoon liften de rest van het land bekijken.

Rond de wereld reizen hoeft niet duur te zijn, als je van tevoren een grove planning maakt waar je overal heen wilt. Kijk hier voor actuele prijzen.

Meer weten? Kijk eens op de website van KLM. Door voor zo’n maatschappij te kiezen kan je reizen met alle Skyteam partners en dan is er geen plek op deze wereld waar je niet kan komen.
Waar wacht je nog op!

Geen reacties