Samen op single vakantie

Als single heb je alle vrijheid die je wilt. Deel deze vrijheid met andere singles en ga samen op single vakantie! Als je alleen op vakantie gaat met anderen alleenstaanden ben je nieuwsgieriger naar de andere reizigers en leer je elkaar beter kennen. Behalve dat je leuke mensen ontmoet, heb je ook de mogelijkheid om lekker fysiek bezig te zijn. Daarnaast kun je vakantie vieren in schitterende gebieden en die ervaring deel je met mensen die net zoveel van actie houden als jij.

Vele soorten actieve single vakanties

Singlereizen zijn er voor alle leeftijden en alle types mensen. Ga bijvoorbeeld grote afstanden wandelen met een reisgroep in Spanje of Oostenrijk. Of ga uren fietsen door schitterende landschappen in Zuid-Limburg of Duitsland. Of, als je een echte waterrat bent, kun je gaan zeilen in Zeeland, of duiken in Malta. Ook kun je gaan skiën in Italië of Zweden. Dit alles doe je samen met medereizigers die hier dezelfde liefde voor hebben als je zelf hebt. Of je nu naar Vlieland wilt of liever naar Egypte, singlereizen worden zowel dichtbij huis als buiten Europa aangeboden.

Samen op single vakantie: Met wie ga je dan?

Sommige aanbieders kiezen ervoor reizigers in leeftijdsgroepen in te delen, zodat de leeftijdsverschillen niet te groot zijn. Andere zien er juist voordeel in om alle leeftijden bij elkaar te hebben. Ook komt het voor dat de hoeveelheid mannen en vrouwen in een groep bewust gelijk is, maar ook dat verschilt per reisorganisatie.

Wat belangrijk is, is dat iedere medereiziger deze reis zelf heeft gekozen, dus iedereen heeft er zin in en deelt dezelfde passie. Zie je jezelf al urenlange trektochten langs de Noorse fjorden maken? Of kijk je al uit naar fietstochten onder de Portugese zon?
Boek dan je eigen actieve singlevakantie en ontmoet interessante mensen. Missschien ontmoet je wel je nieuwe partner als julie samen op single vakantie gaan. Ontmoet elkaar en deel jullie verhalen terwijl een nieuw verhaal in de maak is.